Creatieve berichten over naaien

Wie doet er mee aan het BERNINA zomer-blogproject 2012?

Beste lezeressen, zoals Rianne van het BERNINA team op 13 april al op de blog schreef is het maximale aantal deelnemers helaas bereikt, ook met de extra coupons die we nog besteld hebben bij Polytex. Indien u niet mee kunt doen, omdat het maximum is overschreden en/of omdat u een vorige keer al meegedaan heeft, dan krijgt u in week 16 bericht. En anders sturen we u  zo spoedig mogelijk de stof toe. We wensen iedereen heel veel plezier met het maken van het project en we zijn benieuwd naar het resultaat.

Happy holidays – dat klopt! Want tijdens de zomer-/vakantiemaanden zullen we weer originele blogprojecten van onze lezeressen/lezers presenteren. We gaan er namelijk weer voor! Vorig jaar zijn we gestart met het eerste BERNINA zomer-blogproject, daarna volgde het BERNINA adventproject en nu zijn we al weer bij het 2e zomer-blogproject beland. Wie doet er mee? We hebben de laatste tijd al weer aanvragen van mensen gekregen of er dit jaar ook een blogproject wordt georganiseerd en zelfs reacties van mensen ontvangen die zich al in het vooruit wilden aanmelden. Die moesten dus allemaal even wachten. Maar nu is het dan zover. Naaien, quilten, borduren, appliqueren, overlocken, ben ik iets vergeten? Vast wel. Maar u heeft vast en zeker genoeg ideeën om van de coupon die wij gratis versturen iets heel leuks en origineels te maken. Meld u direct aan, zodat u één van de creatievelingen bent, die haar/zijn project op de BERNINA blog kunt voorstellen. Alle lezers en lezeressen uit Nederland en België zijn van harte welkom om mee te doen.

Wat houdt het BERNINA zomer-blogproject in?

Na aanmelding krijgt u gratis een stofcoupon van blauwe of oranje stof (zie beide bovenstaande afbeeldingen) van  2 m bij 1.60 m toegestuurd (zolang de voorraad strekt). Natuurlijk krijgt u ook dit keer de coupon weer gratis! Met de stof kunt u naar hartelust een creatief zomerproject maken: een jurkje, rokje, woonaccessoire, knutselproject, noem maar op. U kunt zelf bepalen of u het project met een naai-, borduur- of quiltmachine of een overlocker naait. Wij willen zo min mogelijk vastleggen, zodat u uw fantasie de vrije loop kunt laten.

Wel zijn er weer enige voorwaarden aan het blogproject verbonden. Deze vindt u onderstaand.

Voorwaarden:

 • Onderaan dit bericht plaatst u een reactie, met de mededeling dat u deelneemt aan het blogproject (voor uiterlijk 20 april 2012).
 • U stuurt tevens een e-mail aan info@bernina.nl met uw volledige naam- en adresgegevens en vermelding van BERNINA zomer-blogproject 2012.
 • U stuurt, nadat uw project af is, maar voor uiterlijk 10 juni 2012, een foto/foto’s – graag met een korte beschrijving – aan info@bernina.nl.
 • Uw project wordt dan in de zomermaanden op de Nederlandstalige BERNINA blog geplaatst.
 • Het grootste deel van het project moet met de door ons ter beschikking gestelde coupon gemaakt worden.
 • Daar de stofcoupon gratis is en er voor u geen verzendkosten zullen ontstaan, zult u begrijpen dat, indien u ons voor 10 juni 2012 geen foto van uw project heeft toegestuurd, wij genoodzaakt zijn om een deel van de onkosten, i.e. EUR 10,- aan u door te berekenen.
 • Wij kunnen max. 1 coupon per persoon sturen.
 • Was u de vorige keer te laat met aanmelden? Dan zullen we proberen om u dit keer van een coupon te voorzien.
 • Heeft u al meegedaan met het laatste zomer- en adventproject? Dan zult u begrijpen, dat wij proberen eerst diegenen die nog niet hebben meegedaan van een coupon te voorzien. Dit mag u er echter niet van weerhouden om u aan te melden, men weet namelijk nooit hoeveel aanmeldingen er binnenkomen…
 • Oh ja, en ook al zijn onze blogsters verschrikkelijk creatief, helaas zijn zij van deelname aan dit project uitgesloten
 • Zodra we genoeg aanmeldingen hebben ontvangen, zullen we u dit via de blog laten weten. U hoeft dan geen aanmelding meer te sturen.

De oranje en blauwe stof is afkomstig van Polytex Stoffen. Onze hartelijke dank ook aan hen voor de aangename samenwerking waardoor het mede mogelijk is dit blogproject te kunnen realiseren!

Meld u nu snel aan, want op = op.

Wij wensen iedereen veel succes en zijn nu al ontzettend benieuwd naar de resultaten.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht