Creatieve berichten over naaien

Catwalk Finale

Maandagavond 15 maart, eindelijk is het dan zo ver, de eerste uitzending van Project Catwalk. Het is inmiddels al weer een hele tijd geleden dat het eerste telefoontje van RTL kwam, met de vraag of we ze weer konden helpen met naaimachines en lockmachines voor de opnames van het tweede seizoen Project Catwalk.
De gesprekken daarna, de wens om ook in de winkels van de BERNINA dealers leuke activiteiten te organiseren, de plannen…die niet altijd even uitvoerbaar bleken te zijn, kortom; er komt best heel veel bij kijken.
Onze invloed ging helaas niet zo ver dat we konden bepalen hoe onze naaimachines in beeld moesten komen, dus dat is deze eerste uitzending wel spannend. Gelukkig maar, dan is het nog een beetje spannend, want ik weet al wie er in de finale zitten.
We waren namelijk uitgenodigd voor de opnames van de finale. Dus ik weet in ieder geval wie er níet naar huis gestuurd zal worden. Maar toen de show voorbij was en de winnaar bekend gemaakt zou worden, toen mocht alleen een heel klein groepje mensen blijven en wij dus niet.
Wie er in de finale zitten, dat moet nog geheim blijven en dat is maar goed ook, dan blijft het elke week weer spannend.
Op onze website, bij onze dealers en misschien ook wel bij stoffenwinkels of modevakscholen; overal zullen de komende tijd de posters, flyers en andere uitingen verschijnen met de uitnodiging om zelf ook “Designer voor één dag” te zijn. Neem een oud t-shirt, spijkerbroek, sjaal of ander kledingstuk mee, en maak daar samen met de anderen weer iets heel nieuws van. Geen moeilijke patronen en kant-en-klare oplossingen. Nee, als ontwerper moet je het doen met de dingen die je hebt. Net als de ontwerpers van Project Catwalk.
Ik krijg zo zin om mee te gaan doen, maar ja, het zal er wel niet van komen. Dan maar met mijn camera langs een aantal winkels om de workshops te filmen en fotograferen. Heb ik ook weer iets om over te schrijven. Is ook leuk…

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam