Creatieve berichten over naaien

De Bende van’t stad

Tijdens de Paasvakantie vond in Antwerpen ‘De Bende van ‘t stad’ plaats, een creatief lab georganiseerd door Piazza en Villanella voor Kunstbende Finalisten. Jong creatief geweld kon kiezen uit verschillende kunst ateliers. Waaronder ook de workshop ‘Monumentale Kostuum Ontwerp’. Dit atelier werd gegeven door 2 creatieve duizenpoten Sophie Van den Keybus en Sara Dyckman. Sophie Van den Keybus heeft ooit zelf nog meegedaan en gewonnen tijdens de allereerste editie van Kunstbende in de categorie ontwerpen. Sara Dyckman is kostuumontwerpster en het creatieve brein achter theatermaakster Hanneke Paauwe. Alles kon en alles mocht tijdens dit kunstlab. De jongeren werden uitgedaagd om met verschillende materialen aan de slag te gaan. De resultaten tijdens het toonmoment waren dan ook meer dan schitterend. Er werden jurken uit snoep ontworpen, toiletten met kleurrijke stofjes overtrokken, kledingstukken uit plastiek zakjes gemaakt,… Het publiek was ontzettend onder de indruk! Het werd een fantastische creatieve week boordevol maakgenot!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam