Creatieve berichten over naaien

Designer voor 1 dag bij Schuring Naaimachines, Enschede

Op 24 april vond bij Schuring Naaimachines de workshop Designer voor 1 dag – gezien bij Project Catwalk – plaats. Het was echt geweldig! Ze hadden 23 aanmeldingen van jong (14) tot ouder (70+). Superleuk was ook de aanwezigheid van de enige mannelijke deelnemer Rarden, deze jongen had een leuk colbert en t-shirt samengevoegd tot 1 nieuw geheel.

Ze hadden 2 groepen gepland die elk 1,5 uur de tijd hadden om van minimaal 2 oude kledingstukken een nieuw designstuk te maken. Allerlei pimp-materiaal, voorbeeldboeken en door Schuring Naaimachines gemaakte voorbeelden lagen klaar. Om het compleet te maken hadden ze ook een collegabedrijf uitgenodigd, Fashion Design Products. De eigenaresse en haar stagiaire stonden klaar om de deelnemers te voorzien van pimp-tips een flinke voorraad pimp-spullen stond ook uitgebreid uitgestald. De 3 workshopbegleidsters, Nathalie , Tanja en Gabrielle waren er klaar voor! Nou ze hebben het geweten! Wat een leuke creaties werden er gemaakt! Iedereen incluis Schuring Naaimachines waren dolenthousiast. De foto’s zijn ook te zien op: http://schuringnaaimachines.hyves.nl/
Er moest uiteindelijk ook nog een winnaar worden gekozen, maar dat vond iedereen erg moeilijk. Daarom had Schuring Naaimachines maar op hyves een poll neergezet waar iedereen op de winnaar kon stemmen die door moet naar de landelijke finale. Deze is inmiddels bekend, dus nu afwachten wie de landelijke winnaar wordt!

Het was echt een hele leuke en creatieve dag en iedereen was ervan overtuigd dat het de moeite waard was om dit samen met BERNINA te hebben georganiseerd.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam