Creatieve berichten over naaien

Echte iek-labeltags!

Voor mijn textiellabel maakte ik altijd zelf mijn tags die ik in de zijnaden van spullen naaide. Ze zagen er wel oké uit maar konden niet in de droger, wat best vervelend is als het om babytextiel gaat. Nu heb ik geïnvesteerd in échte geweven labels en ik ben er enorm blij mee en trots op.
Nu heb ik mijn eerste spullen gemaakt met de nieuwe labels er ingenaaid op de Bernina 330. Ook heb ik nu voor de eerste keer met de B330 een rits ingezet met het speciale ritsenvoetje dit ging superfijn!

De rits heb ik gezet in een voetenzak voor een Maxi-Cosi en in een schoudertas van roze corduroystof uit de jaren tachtig.

Dat was een supergelukje, vorige week heb ik van de moeder van mijn buurmeisje een zak vol stofjes gekregen rechtstreeks uit de tachtig! Komende tijd zullen er veel nostalgische lapjes voorbij komen 😉
Het verhaal van de Maxi-Cosi is op zich ook grappig om te vertellen. Twee dagen in de week pas ik op drie kindjes, 6 jaar, 2,5 jaar en 15 weken. Nu had ik op Marktplaats een onderstel van een Bugaboo gekocht omdat je hier met adapters een Maxi-Cosi op kunt klikken. Nu komt dat baby’tje niet altijd met Maxi-Cosi en was het dus zaak een Maxi-Cosi te vinden. Dit was vrij snel gedaan en voor ik het wist had ik er vier! Dus nu ben ik bezig ze allemaal op te knappen en van een iek-voetenzak te voorzien en mijn zoektocht naar oude Maxi-Cosi’s zet zich voort!

Mijn vriend is er helaas wat minder blij mee………..:-) Ruimte!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam