Creatieve berichten over naaien

Eerste twee rompers op de 330

Mijn eerste twee rompers op de 330 zijn een feit! Twee rompertjes in maat 68 één voor een jongetje en één voor meisje met het Delft Blauwe koppeltje erop genaaid met wol zijn gelukt.

Ik heb gebruik gemaakt van de stretchoverlocksteek en het bijpassende voetje dit ging heel soepel en snel.
Ik ben zelf wel erg blij met het resultaat (zie de foto’s bij dit bericht).
Ander vleiend nieuws van deze week is dat ik samen met een vriendin door de eerste twee rondes van het nieuwe RTL4 programma designers voor Bjorn Borg ben gekomen, maar dat we helaas niet kunnen verder gaan omdat we allebei niet in de gelegenheid zijn de hele maand juli vrij te nemen. Desalniettemin is het natuurlijk een enorme eer om uitgenodigd te worden!
Naast het hebben van mijn eigen bedrijf (en het zo nu en dan eens aanmelden voor ontwerpprogramma’s ☺) ben ik ook bezig met het opzetten van een tiener-moeder-fashion-project in Amsterdam daar zal ik ook vaak over schrijven in mijn blog. Op dit moment zijn we bezig met het selecteren van fondsen om aan te schrijven voor subsidies en het leggen van de juiste connecties. Ik houd jullie op hoogte!
Marieke

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam