Creatieve berichten over naaien

Mijn eerste Bernina blog

Bij thuiskomst vond ik de langverwachte verrassing op mijn werktafel, de Bernina 330.
In alle haast de boel uitgepakt en geïnstalleerd omdat ik niet kon wachten de machine voor een eerste rit te testen.
Sinds vorige week heb ik al stapeltjes geknipte stof klaarliggen gelockt en wel om in elkaar genaaid te worden met deze machine. Deze week kan ik er eindelijk aan beginnen! Ook kan ik nu officieel mijn blog op Berninablog.nl starten waar ik erg naar uitkijk. Komend jaar zal ik proberen op een zo boeiend mogelijke manier mijn ervaringen met de Bernina 330 en de opstart van een label en kindernaaischool met jullie te delen.
Mijn eerste projecten zijn een Maxi-Cosi slaapzakje, slabbetjes voor een net bevallen bekende actrice en rompertjes! Alles natuurlijk in samenwerking met mijn Old school Bernette overlock. Wanneer ik deze werkjes af heb zal ik ze gelijk plaatsten op mijn blog want iedereen en vooral ik ben erg benieuwd wat mijn eerste ervaringen zullen zijn!

Tot ziens op mijn blog,
Marieke, iektextiles

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Trudy van Hout BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hallo Marieke
  ik ben zeer onder de indruk van jou werk, het ziet er prachtig en vooral heel origineel uit.
  ik hoop dat jou bedrijf een regelrecht succes wordt.
  Bij deze wil ik wel even vermelden dat ik ontzettend trots ben op je.!
  xxx mama

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam