Creatieve berichten over naaien

Roos van Project Catwalk bij Schuring naaimachines in Enschede!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. De winnaar van de wedstrijd “Designer voor een dag” was bekend en de eerste prijs kon worden uitgereikt. De winnares Eline Bouman had haar werkstuk gemaakt bij Schuring naaimachines in Enschede, dus ging de rit zaterdag naar Enschede.

Daar stond alles al klaar en verzamelden zich alle belangstellenden. Eline en Roos waren al druk in gesprek en wisselden ideeen en ervaringen uit. Trudy Eland, de NSP van BERNINA Nederland, was er ook en was druk aan het foto’s maken. Die kun je in de loop van de week zien op de BERNINA website

Na een heerlijk glaasje prosecco, was als eerste Michel Schuring aan de beurt om de winnares, Eline Bouman, toe te spreken.

Toen mocht ik ook nog wat zeggen en was het eindelijk de beurt aan Roos, om een klein stukje toelichting te geven over de jurering en de prijs, een BERNINA 330 naaimachine, aan Eline uit te reiken. Hoe dit ging, kun je in het filmpje zien.

Daarna natuurlijk felicitaties van iedereen, poseren voor de foto’s en nog een extra prijs van de Fa. Schuring naaimachines, een mooie bos bloemen en een cadeaubon voor extra BERNINA producten. De pers wilde natuurlijk ook nog even met Eline en Roos praten. Toen waren wij al aan de overheerlijke taart bezig!

Een leuke middag, een blije Eline, een kennismaking met Roos, mijn weekend was weer goed!

Groetjes van Rianne…

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam