Creatieve berichten over naaien

Tijdschriften en boeken

Ik ben niet altijd even blij als de postbode weer langsgeweest is met alle rekeningen, maar soms zijn er dagen dat er ook hele stapels nieuwe tijdschriften in de brievenbus liggen. Tijdschriften over van alles en nog wat, maar de leukste vind ik toch altijd weer de creatieve tijdschriften. En vandaag zat er zelfs een hele doos met boekjes bij. Het nieuwe schortenboekje van Stitch@Home.

Het eerste dat ik altijd doe, is kijken of onze advertentie er goed in staat, want laten we eerlijk zijn, dat is belangrijk voor ons. Maar vervolgens neem ik even de tijd om te genieten van alle leuke projecten die er in staan en neem me voor om toch echt wat meer tijd te nemen en ook weer eens zoiets leuks te gaan maken. Uit het blad “Quilt & Zo” bijvoorbeeld. De schelpenquilt is misschien iets te veel werk, maar ik zou eens kunnen beginnen met een kussen, waarbij ik dan meteen denk dat ik die vormen heel gemakkelijk met BERNINA Cutwork uit zou kunnen snijden. Dat zou me heel veel tijd besparen.

Of het lekkere zachte kussen uit de Stitch@Home, gemaakt door Gerda Groenevelt. Ja, dat is dezelfde Gerda die ook steeds weer van die leuke stukjes op deze blog schrijft. Daarvoor kan ik dan ook meteen de tips uit het BERNINA overlockboek gebruiken, dat ook nog ergens over mijn bureau zwerft omdat dit het accessoire van de maand september is voor al onze nieuwsbrieflezeressen.

Ook de Knipmode en de Burda staan weer vol met leuke kleding voor het najaar, dat op dit moment al volop zijn intrede doet. Ja, het is echt weer om lekker achter de naaimachine te kruipen, als ik tenminste een keuze heb kunnen maken, wat ik als eerste wil gaan doen…

Want natuurlijk ligt ook de nieuwste Inspiration, ons eigen BERNINA blad, op mijn bureau, boordevol leuke ideeen, en heb ik pas een (gratis) abonnement genomen op het nieuwe e-magazine van BERNINA USA “Trough the Needle”.

Maar mijn absolute favoriet was deze maand het nieuwe boekje van Stitch@Home “Schorten in de Spotlights”, met de roze “Cutwork”-schort van Liesbeth Ouwerkerk op de voorkant. Ja, ook dat is één van onze inmiddels beroemde blogsters.

Tja, de keuze wordt er niet gemakkelijker op, en helaas heb ik geen tijd om alles te maken. Het stapeltje tijdschriften is inmiddels verhuisd van mijn bureau naar mijn keukentafel. Als ik de weekendklusjes klaar heb, ga ik nog eens lekker onderuit zitten met een kop koffie en de tijdschriften, om ze nog eens uitgebreid te bekijken en nieuwe inspiratie op te doen. Of in ieder geval nog even te dromen over wat ik allemaal zou kunnen maken…

Groetjes van

Rianne.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam