Creatieve berichten over naaien

De Craftymarkt, Pure markt en heel veel naailes!

De Craftymarkt, Pure markt en heel veel naailes!

Allereerst excuses voor mijn late blog! Het is erg druk geweest afgelopen twee weken met naailesaanvragen en marktjes.
Ik zal beginnen met de naailessen. Het idee was ooit om naailes en workshops voor kinderen te organiseren toen ik begon met iek, maar als snel kwamen er dagcursussen voor volwassenen bij en de Mad men-cursus. De laatste paar weken zijn er echter wel heel veel verschillende verzoeken binnengekomen voor van alles en nog wat dus ik schrijf en organiseer me een slag in de rondte waardoor het aanbod nu behoorlijk is uitgebreid. Alleen maar goed nieuws natuurlijk alleen groei ik nu al wel een beetje mijn nieuwe ruimte uit ☺. Op zoek naar iets groters!

Naast de vele naailessen en aanvragen heb ik ook veel geproduceerd op de BERNINA 330 voor de vele markten waar ik op heb gestaan zo was de zaterdag de 25e de Craftymarkt in het Oosterpark Amsterdam en zondag de 26e de Pure markt in Frankendaal Amsterdam.

250920101374.jpg250920101371.jpg

Graag wilde ik wat meer kleine dingetjes maken om verkopen zoals telefoonhoesjes, mini-knuffels, slofjes en slabbetjes dat is gelukt! Fluitje van een cent op de BERNINA 330 ☺

img_1094.jpgimg_1093.jpgimg_1092.jpgimg_1091.jpg

p9220011.jpgp9220026.jpgp9220023.jpgp9220021.jpg

p9220028.jpgp9220030.jpgp9220015.jpgp9220018.jpg

Ik zal komende periode proberen elke week een blog te plaatsen omdat er veel ontwikkelingen gaande zijn die ik graag met jullie deel! Voor de Flairlezeressen onder jullie let op in de week van 8 oktober 😉 En voor de 101 Woonidee-lezeressen let op bij het decembernummer!

Oh ja, nog een klein Mad men-momentje:

img_1089.jpg

Marieke

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Geertje BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Hallo Marieke
    Wat is het toch jammer dat ik niet in Nederland woon. Ik zou zo graag bij de verschillende leuke events langskomen. Ik moet het toch een keer zien te plannen als ik weer in Nederland ben.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam