Creatieve berichten over borduren

De tent is nu echt helemaal klaar!

Vorige week is Rens geboren!

Rens werd geboren in het ziekenhuis, en dan is zo’n tent wel erg groot om mee te nemen.

Dus vanmiddag was iedereen thuis, en hebben we hem gebracht.

Ik had de tent al helemaal klaar gemaakt voor mijn vorige blog, ik moest alleen de naam van Rens nog toevoegen. Ik dacht dat het makkelijk zou gaan, ruimte genoeg om de stof in de ring  te spannen.

Maar de tent was wel erg zwaar, ik had er rekening mee gehouden, dus ik bleef erbij zitten om de stof vast te houden.

Maar het ging mis….. ik had de applicatie stof erop geborduurd en uitgeknipt, daarna de contour erom heen, de laatste letter, de S en die was erg verlopen….. ra, ra, ra……

Gelukkig dat ik er bij zat. Ik heb de applicatie letter, de S eraf gehaald, toen deze als losse applicatie nog een keer gemaakt en de S er los op gestikt, nog een paar blaadjes erbij opgenaaid, en nu was hij echt helemaal af. Gauw ingepakt, om er af te blijven en er niet nog meer op te naaien.

De uilen waren een succes met de magneetlijm, Gijs plakte ze al op de rug van zijn ouders, en ook Rens kreeg er een op zijn buik.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Gerda Groenevelt BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hoi Ria,
  wat er bedoelt wordt met hook and loop tape, geen idee, ik heb namelijk het duitse blad.
  In de beschrijving staat dat je 8 ringen nodig hebt.. Ik heb er 12 gebruikt, ringen die gebruikt worden voor vouwgordijen. Ik heb ze vastgezet met de knoopaanzetvoet, en de steek om knopen aan te zetten, deze zit bij de knoopsgaten. Voor de stokken geven ze een doorsnee aan van 1,9 cm, ik heb iets dunnere gekocht, omdat ik niet de juiste ringmaat kon krijgen.

 • Ria BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik vind het zo leuk, dat ik het blad heb besteld en het ook ga maken. Besteld in Duitsland vanwege de taal, echter ontving ik een blad in het Engels.
  Er zijn dus een aantal dingen die ik niet goed kan verwoorden, zoals hook and loop tape en
  hoe zit de tent aan de stokken. Misschien dat het handig is om dit via jouw blog kenbaar te maken.
  Voor al het overige, ik blijf je volgen.

 • Annemarlies BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Ik vind deze tent echt superleuk zeg! Ik heb zelf een kleintje van bijna een jaar en ik denk dat hij zo’n tent in de tuin wel verschrikkelijk leuk zou vinden. Heb je misschien wat tips over hoe je het patroon kan maken of misschien wat afmetingen?? Ik ben benieuwd!

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam