Creatieve berichten over naaien

Quilt-rondvaart op de Vecht

Zaterdag 23 oktober vond een uniek evenement plaats: de eerste Quilt-rondvaart op de prachtige rivier de Vecht. Ruim 100 dames, die allemaal dezelfde passie delen van het quilten, hebben genoten van een geheel verzorgd dagarrangement.

De organisatie was in handen van Quiltatelier Vlijtig Liesje uit Oud-Maarsseveen en Hanneke Kwakkenbos presenteerde deze dag. Onder in het schip stond de quiltwinkel van Quilthuis Lieselotje uit Hoorn. Tonny Hering had het erg druk met de dames die allemaal lapjes en garens wilden uitzoeken. De ochtend startte, na de koffioe met wat lekkers, met een korte lezing over een vergeten quilttechniek, de Tile Quilts. Velen raakten geïnspireerd door deze techniek en besloten het zeker thuis ook eens uit te proberen met de hand, of op de naaimachine.

Na een heelijk lunchbuffet werd er een Show & Tell gehouden van quilts, gemaakt door cursisten van Atelier Vlijtig Liesje en kon er weer gewinkeld worden. Mede dankzij de sponsoren, waaronder BERNINA, gingen de dames niet met lege handen naar huis. Zij kregen tijdens de reis twee maal een leuke attentie en dat maakte de dag compleet.

Quiltatelier Vlijtig Liesje is vast van plan dergelijke hobby-dagreizen opnieuw te organiseren. In november is er weer een quilt-rondvaart en in 2011 staan er ook weer gepland. Kijk daarom regelmatig op www.kreamedia.nl, de website van Vlijtig Liesje. Zij weten wat creatieve dames gezellig vinden!

Als er ergens een event plaatsvindt waar u BERNINA tegenkomt, staat hierover vaak een stukje op onze website. Ook BERNINA dealers organiseren regelmatig cursussen, demodagen en events, dus als u de BERNINA site in de gaten houdt, bent u over alles geïnformeerd!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam