Creatieve berichten over naaien

101 woonideeën -publicatie en afsluiting kindernaailes #2

101 woonideeën -publicatie en afsluiting kindernaailes #2

Na maanden in spanning te hebben gezeten voor de publicatie in de 101-woonideeën in het decembernummer is het iets anders gelopen dan afgesproken, helaas. Maar ik sta met een vrij groot artikel op de site vermeld met foto’s en al ☺ Hier het resultaat: www.101woonideeen.nl
Naast deze perikelen liepen de basiscursussen en één van de Madmencursussen af  met mooie resultaten:

En de tweede versie van de kindernaailes op zondag is afgerond met een modeshow. Dit zijn de resultaten ☺ :

De reacties op mijn vorige blog waren erg leuk en ik heb kennelijk één van mijn cursisten geïnspireerd want die heeft al twee dekentjes gemaakt!

Mijn blog is wat later dan gepland door het schrijven van een businessplan voor een grotere ruimte, helaas voor mij ben ik het niet geworden…… op naar een volgende kans of weer mijn huidige ruimte herzien> wel een uitdaging ☺

Het grootste project op de B330 deze maand was de luiertas voor een vriendinnetje van mij. Een hoop werk maar soepeler op de B330 dan ik had durven hopen. Doordat ik het dikste fiberfill heb gebruikt in de zijwanden is dat lastig werken en zwaar voor een naaimachine maar we hebben ons er doorheen geslagen! Zie hier het resultaat:

Het laatste wat ik nog wil delen met jullie is mijn persoonlijk blog waar iets persoonlijkere dingen in komen te staan dan in het Berninablog. Dus als je meet wilt weten over mij kijk dan hier: blogspot

Tot snel!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Geertje BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Hallo Marieke, je hebt weer veel interessants te vertellen! Gefeliciteerd met je eigen blog, ik heb je eerste bericht al gelezen. En ook bedankt voor de link naar onze blog. Heel veel succes met al je projecten!

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam