Creatieve berichten over naaien

24 december …

Kerst is nabij, die gezellige tijd …

Gabriela schrijft:

Ik heb er lang over gepiekerd wat ik met de stof zou maken. Toen kwam ’t idee om wat te appliceren. Bij mij liggen al geruime tijd verschillende patronen van applicaties op de naaitafel. Ik heb ze, na mijn creatieve slapte, maar eens nader bekeken en ben meteen aan dit motief verslingerd geraakt. Ik kon slechts een klein deel van de applicaties gebruiken en heb ze zoals ik ze nodig had in elkaar gezet. Dat is ’t wat de stof iets sierlijks geeft!

Detailaanzichten:

 

Hartelijk dank Gabriela voor de deelname aan ons kerstproject en het originele wandtapijt. Het ziet er zeer edel uit en heeft prachtige details.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam