Creatieve berichten over naaien

9 december …

 

Kerst is nabij, die gezellige tijd…

Mirjana schrijft ons het volgende:

Ik wilde altijd al een engel maken (ik ben gek op deze wezens) en deze op de een of andere manier dicht bij mijn quilt die het hele jaar hangt ophangen.

De BERNINA-taft kwam dus precies op tijd. Toen ik mij voor het project aanmeldde, had ik al een concreet idee hoe de engel eruit moest zien. Ik was dus vrij snel klaar, maar met het hoofd had ik toch wat problemen. Er waren zo veel mogelijkheden, maar het uiteindelijke model overtuigde me dan toch als enige. Ik verheug me erop, als de engel, 40 cm groot overigens, aan de muur hangt. Ik vond het ontzettend leuk aan dit project mee te kunnen doen.

Bedankt Mirjana, voor deze geluksbrengende engel, en de prachtige foto die je hiervan hebt gemaakt.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam