Creatieve berichten over quilten

een presentje van Bernina

voor alle gebruikers en gebruiksters van de 820 en 830 series.

Rond kerst ontving ik van mijn dealer een mooie brief met, naast goede wensen, de aankondiging dat er een handig cadeautje voor mij klaar ligt:  een paar nieuwe accessoires die het gebruiksgemak van onze naaicomputer nog meer zal verbeteren.  En het is al zo’n super handige machine.

Nu woon ik niet bij mijn dealer om de hoek en de weersomstandigheden waren ook van dien aard dat een gezellig heen-en-weertje er niet in zat. Gelukkig wilde hij er wel een postpakketje van maken en zo kreeg ik eergister dan een mooie doos met verrassende inhoud. Spannend! Want het is natuurlijk altijd al leuk om een cadeau te krijgen maar wanneer het dan ook nog eens zo handig en “nuttig” is dan is dat extra fijn.

In het mooie doosje zit een oliesnuitje; een omkeergeleiding en garensmeerkit ( siliconenvloeistof,  speciaal voor gebruik van onder meer metalic garens ); een garengeleiding; een setje nieuwe Bernina-borduurnaalden en gereedschap voor een makkelijkere grijperreiniging. En natuurlijk zo’n handig boekje waarin precies staat beschreven waar je wat op en aan je machine moet  bevestigen of gebruiken.

Zou u ook graag zo’n mooie setje willen hebben? Vanaf dit jaar zijn genoemde accessoires standaard bij de Bernina 820 en 830. Dus, misschien  een bezoekje aan uw Bernina-dealer nog zo’n slecht idee niet. Hij of zij geeft u graag goede voorlichting over alle Bernina naaimachines of lockmachines. 

 De afgelopen weken heb ik de laatste hand gelegd aan de top van mijn sudoku-quilt. Hier de beloofde foto maar genomen vanuit een bijzonder perspectief.   

Voor wie hem in het echt wil zien: hij hangt tijdens de open-huis dagen op 14 en 15 januari aanstaande in de winkel van handwerkzaak Lohuis-Tijhuis in Oldenzaal. Wilt u hem zelf maken? Volg dan de cursus.  Een quilt met veel technieken en enkele bijzondere materialen. Een uitdaging voor zowel de beginnende als de gevorderde quilt(st)ers. 

Dan rest mij nog slechts u allen een gezond, gelukkig en creatief 2011 toe te wensen. Tot ziens of tot mijn volgend blog-bericht.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam