Creatieve berichten over naaien

Nieuwe jaar nieuwe…….. cursisten!

Nieuwe jaar nieuwe…….. cursisten!

Zo het nieuwe jaar is alweer even begonnen maar mijn eerste cursusreeks is afgelopen week van start gegaan. Met op zaterdag de tieners, zondag de kinderen, en verder 4 keer ’s avonds de basiscursus en één keer de Mad men cursus en daarnaast natuurlijk de New-mama-cursus op maandag- en vrijdagochtend. De tieners hebben nu al weer twee lessen gehad en dit is een eerste project dat al afgerond is:
Ook wilde ik graag een nieuwe lockmachine kopen van Bernina of Bernette maar helaas liet mijn budget geen nieuwe toe dus ging ik kijken naar een tweedehands op Marktplaats. Alsof het zo moest zijn vond ik een Bernette 234 precies dezelfde als waar ik er al één van heb staan! Nu snel mailen naar de aanbieder en met alle geluk en mazzel was die er nog voor een superprijs van een hele vriendelijke dame! Het moest zo zijn 😉 Hoe cool twee dezelfde machines naast elkaar in mijn totaal verbouwde werkruimte met aparte ‘lockhoek’.


Ja ik moest de werkruimte weer helemaal omgooien om alle cursisten een goede plek te geven dus nog meer mandjes

En meer tafels

Ander leuk nieuws ik lig nu met ‘iek’ in een winkel in Lommel, België dus een hele hoop van mijn gemaakte spullen op de B330 gaan nu richting België. Enkele voorbeelden van de producten die je daar kunt vinden.

Ze heeft ook een site waar ik een eigen kopje heb met een link heb: www.tantetheepot.com

Van de week ga ik een jaren 40 jurk maken voor mijn nichtje op de B330 dus daar zullen de foto’s van verschijnen in de volgende blog.

Doei!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam