Creatieve berichten over quilten

een dagje handwerkbeurs

is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan “onze” Bernina stand en wie zien we daar in aktie? “Onze” Gerda natuurlijk. Helemaal in d’r element achter de Bernina 820 met weer een nieuw prachtig project onder handen. 

Misschien vertelt ze daar nog wel een keertje over.  

Waarover spraken zij, die drie daar in die stand? ( want ik stond er natuurlijk ook bij en maakte de foto ). Het ging over voetje 12 ( de parelvoet ) en over voetje 43, ( de vrije koordvoet ).Leuke naaivoeten voor prachtige experimenten. Ook daarover later wel weer eens meer, misschien. 

En wanneer je dan staat te fotograferen ( en dat helemaal zonder Bernina-perskaart, want die bestaat niet ) dan kom je altijd zomaar aan de praat met allerlei mensen. Ik sprak met “Gerda” en haar man; zij maakt prachtige borduurwerken op de Bernina 830, getuige deze mooie vogel op haar mans overhemd.   

Het was leuk, gezellig en druk. Eerder al had ik een praatje gemaakt met  onze mede blogster Bea Demmers, en ook Rianne Nota kwam ik incognito ( dus niet in functie ) tegen.

Kortom, ik had een leuke dag.

Bent u nieuwsgierig of ik ook nog wat kocht??? Daarover schrijf ik op mijn eigen blog: http://ina-quiltsandmore.blogspt.com  . Neem ook  daar gerust eens een kijkje.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Gerda Groenevelt BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Hoi Ina,
    Een super weekend was het! veel inspiratie, over het project ga ik nog niet schrijven, ik ga het eerst verder uitwerken voor een workshop in de winkel, zoals je zag stikte ik behang op de stof!
    verder vertel ik voorlopig nog niets.

    groetjes, Gerda

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam