Creatieve berichten over naaien

Alfabet-verzamelactie: Rozen-ABC

Tatjana Hobrlant had weer een origineel idee dat ik u hier graag wil voorstellen. Een ABC-collectie. U krijgt elke week een nieuwe letter – deze kunt u vanaf de BERNINA blog downloaden, handig nietwaar? Tja, als u nu net de “Z” nodig heeft, moet u nog even wachten…..

Het ZIP-bestand dat u kunt downloaden bevat steeds een hoofdletter, versierd met roosjes en een eenvoudige kleine letter, altijd mooi verpakt in de meest gebruikelijke formaten plus kleuren- en informatieblad met gegevens over de grootte. 

Na 32 weken heeft u een compleet rozen-alfabet met alle hoofdletters en kleine letters bij elkaar waarmee u alle kanten op kunt. Leuk om een cadeau mee te versieren, persoonlijke projecten te maken of gewoon als idee om zelf variaties uit te proberen, die u ons natuurlijk graag in een commentaar op de blog kunt meedelen.

Elke versierde letter zal ong. 8 cm groot zijn, de kleine partnerletter ong. 5 cm. 

Dit alvast als voorafinfo, binnenkort komt de letter “A”. 

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Geertje BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Ah, dat heb je als je denkt: leuk bericht, vertalen we even snel voor de Nederlandse blog! Ik vermoed, dat er ook letters bijzitten die speciaal voor het Duitse alfabet gelden, die laat ik dan voor Nederland weg, maar uiteindelijk zullen we dan toch bij 32 weken landen, omdat Tatjana successievelijk elke week een letter van het Duitse alfabet ter beschikking zal stellen.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam