Creatieve berichten over borduren

Beurs(s)hoppers

 

Maak iets moois van uw boodschappenkar is het thema voor de 2011 wedstrijd van Stitchathome. Ieder jaar worden de inzendingen voor de wedstrijd getoond tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle in de stand van Stitchathome en vindt de prijsuitreiking op de laatste beursdag plaats. Het is altijd spannend hoeveel lezeressen van het blad de uitdaging, om aan de wedstrijd mee te doen, aangegaan zijn. Ondanks de grootte van het project zijn er 18 shoppers voor de wedstrijd ingeleverd en wat voor shoppers; de ene is al mooier en origineler dan de andere. Alle bezoekers van de handwerkbeurs in Zwolle hebben afgelopen weekeinde de pronkstukken kunnen bewonderen.

De redactie is een hele dag bezig geweest met de jurering van de shoppers. Hiervoor hebben we de karretjes naast elkaar gezet en ze nauwkeurig van buiten en binnen bekeken.

We letten op originaliteit, goed gebruik van diverse technieken, afwerking, verrassingen, of de borduurmotieven zelf gedigitaliseerd zijn, verwerkte materialen en kleurgebruik. Verrassingen zijn o.a. ombouw mogelijkheid tot rugzak, extra zakken, ingebouwde verlichting, picknick kleed, spelletjes kleed, parapluhouder, fleshouder, lunchzakje, schoolbord, stoeltje of sleutelring)

Dit jaar is het jureren zo moeilijk dat de jury uiteindelijk twee 1e prijzen heeft gegeven. Deze schitterende beurs(s)hoppers zijn ook goed te vergelijken en hebben beide veel extra’s.

De originaliteits prijs is toegekend aan de shopper waar in een handomdraai een rugzak van gemaakt kan worden.

Ook het publiek mag stemmen en dit jaar was het publiek het met de jury eens onze beide 1e prijs karretjes scoorden ook het hoogst bij de bezoekers van de beurs, waarbij shopper 2 drie stemmen meer kreeg dan shopper 1.

De adverteerders van Stitchathome hebben ook dit jaar weer fantastische prijzen ter beschikking gesteld voor de wedstrijd. Iedere deelnemer is naar huis gegaan met een leuke prijs. BERNINA heeft voor een van de twee hoofdprijzen gezorgd. Hieronder ziet u hoe blij de winnares is met haar prijs.

Bent u enthousiast geworden? In september wordt het thema voor de wedstrijd van 2012 bekend gemaakt en ik nodig iedereen uit om mee doen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam