Creatieve berichten over naaien

Even wat anders.

Even wat anders.

Mijn achtergrond qua textielgerichte opleidingen is modevormgeving en dat wilde ik ook altijd doen. Ik wilde van kinds af aan mode-ontwerpster worden maar van dat idee ben ik afgestapt eenmaal op de kunstacademie, daar veranderde is helemaal van koers.

Nu 10 jaar later ben ik toch weer actief in de textielkant en kriebelde het zelfs weer om wat met het ontwerpen van dameskleding  te gaan doen. Ik liep er al even mee rond en promt krijg ik een emailtje van iemand die de ‘Battle of Amsterdam’ organiseert een ontwerpwedstrijd, of ik interesse heb om mee te doen? Jaaaa! Dus ik ben gelijk aan de slag gegaan met van alles en nog wat maar de deelname is helaas nog niet rond omdat ze een selectie gaan maken op basis van je inschrijving met foto’s en een omschrijving van wat je collectie behelst> dus nu maar duimen 🙂

Maar ik ben hard aan de slag gegaan op de B330 om alvast een aantal mooie stukken te maken om op te sturen. Ik wil graag alles delen met jullie dus hieronder is het moodboard met de stukken die al af zijn.

Daarnaast ben ik  deze week precies een jaar officieel ondernemer!

Tot snel,

Marieke,

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam