Creatieve berichten over naaien

Nieuw BERNINA Creative Center

The place to meet voor creatieve ervaringen.

Het nieuwe BERNINA Creative Center in Breda biedt alles wat uw hart begeert. De modernste naaimachines van BERNINA, vakkundig personeel en een uitgebreide infrastructuur. Een center dat volledig aan uw creatieve wensen voldoet. Gevestigd is het BERNINA Creative Center op Minervum 7270 in 4870 ZM Breda (tel. +31 (0)76 581 51 54) en informatie wat hier allemaal te doen is vindt u op www.bernina.nl en www.bernina.be.

In het BERNINA Creative Center in Breda vindt u werkelijk alles wat uw creatieve hart begeert;  de modernste naaimachines van BERNINA, vakkundig personeel, een uitgebreide infrastructuur en een aangenaam ambiënte.

U kunt er:

*kennismaken met de nieuwigheden uit het BERNINA product- en accessoire-assortiment

*deelnemen aan basiscursussen en speciale workshops

*uw kennis op het gebied van speciale technieken uitbreiden

*speciale events bezoeken

*vragen stellen aan vakkundig personeel en externe cursusleid(st)ers

Laat u inspireren door de decoraties in het Creative Center en de talrijke ideeën van de cursusleid(st)ers en u zult zien, dat u deze al snel zelf kunt realiseren.

Het BERNINA Creative Center is pas sinds kort geopend en het cursusprogramma is in voorbereiding. De eerste cursussen staan nu op de website en deze lijst zal doorlopend worden geactualiseerd. In juni zijn een aantal workshops met de Australische quiltkunstenares Jenny Bowker gepland. Wilt u zich aanmelden? Dat kan middels het aanmeldformulier op de website. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden!

BERNINA streeft ernaar een zo uitgebreid en afwisselend mogelijk programma aan te bieden. Bij het aanbod wordt ook getracht om op de wensen van deelnemers/deelneemsters in te gaan. Ideeën en tips zijn daarom van harte welkom. U kunt deze sturen naar: [email protected]. Als u zich aanmeldt voor de online nieuwsbrief op www.bernina.nl of www.bernina.be ontvangt u regelmatig nieuws over het cursusprogramma in het BERNINA Creative Center.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam