Creatieve berichten over borduren

BERNINA servicepunt in Brielle

Vrijdag 8 april heb ik de BERNINA 830 mogen demonstreren bij Atelier Quiltgebeuren in Brielle. De winkel is net verhuisd uit de binnenstad naar industrieterrein ’t Woud en heeft zelfs een nieuwe naam gekregen. Atelier Quiltgebeuren wordt geleid door Willy en schoondochter Janine. Bij binnenkomst vergeet je direct de zakelijke omgeving van het industrieterrein en kan er genoten worden van de hartelijke ontvangst en de gezellige huiselijk sfeer met prachtige projecten.

Beneden bedient Janine een longarm machine en boven is de winkel met allerlei quiltbenodigdheden en de mooiste stoffen. Hier staat ook het koffie apparaat met heerlijke koffie en een zithoek waar van de koffie genoten kan worden. Naast de winkel is een riante workshop ruimte, waar mooie quilts geëxposeerd worden en een BERNINA ruimte. Atelier Quiltgebeuren is namelijk een service/verkooppunt geworden van Van Doorn Naaimachines uit Rotterdam.

De klanten weten na de verhuizing de zaak goed te vinden, want de hele dag is het druk met kijkers en kopers. Ik heb met veel plezier niet alleen achter de 830 gezeten maar ook achter de 820. Op de terugweg, in de file staande naar “boven de Maas”, begrijp ik hoe fijn het is dat klanten van “beneden de Maas” en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden voortaan terecht kunnen bij Atelier Quiltgebeuren voor aankoop, service en onderhoud van hun BERNINA.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam