Creatieve berichten over naaien

BERNINA skins

Ik vond ze gelijk leuk – de BERNINA skins. Al eens gezien? Eigenlijk zie je het overal, het begon met muispads, daarna op mobile phones, Ipods, noem maar op. En nu dus ook voor BERNINA naaimachines! Iets wat van mij is ook nog kunnen personaliseren is wel héél leuk.

Je kunt afbeeldingen uit de voorhanden zijnde gallery kiezen, maar ook zelf een afbeelding uploaden, bijvoorbeeld van een familielid, huisdier, zelfgemaakt project. De skins kunnen via een BERNINA dealer of direct via internet worden besteld, heel gemakkelijk. Alleen al het spelen op de website, het samenstellen van de afbeeldingen, eigen teksten en vormen, je kunt er niet genoeg van krijgen.

Er valt niet zo heel veel over te vertellen, maar er is wel heel veel te zien. Gewoon zelf uitproberen!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Rianne BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Kleine correctie op wat Geertje schrijft. De skins kunnen níet bij een BERNINA dealer worden besteld, alleen via de speciale website. Daar kunt u dan ook precies zelf zien hoe de skin er op uw naaimachine uit ziet.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam