Creatieve berichten over borduren

DE COUPONS KOMEN ERAAN!

Na vanochtend op het stoffenspektakel in Apeldoorn nog wat extra coupons gehaald te hebben, is nu alles geknipt.

Bij terugkomst was ook de post geweest dus de begeleidende brieven waren binnen gekomen van Femke en konden er dus ook bij.

Met twee volle boodschappenkratten enveloppen naar onze plaatslijke Spar met een tnt kantoor en alles gewogen en zegels geplakt. Twee postzakken vol!

Als het goed is gaan ze vanmiddag nog weg, en kunnen de eerste enveloppen morgen binnen zijn!

En dan is het aan jullie………  Ik ben heel benieuwd wat het allemaal wordt, een enorm leuke uitdaging.

Ik wens jullie allemaal heel veel plezier met het maken van het project en heel veel succes!!!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Geertje BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Helaas kwam uw reactie pas binnen nadat we door alle beschikbare coupons heen waren. Nadat de coupons op waren hebben we een reactie op de blog geplaatst zodat de lezeressen/lezers wisten dat ze zich niet meer konden aanmelden. We moeten toegeven dat we het aantal reacties echt overweldigend vonden en de eerste foto’s en beschrijvingen van projecten zijn inmiddels als binnengekomen. Het spijt ons dat u dit keer niet mee kon doen, maar hopelijk kijkt u elke dag even op de blog en heeft u onze nieuwsbrief geabonneerd, want we plannen in de toekomst zeker weer zo’n actie.

  • Rianne BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Beste Creadientje, als je een commentaar schrijft met je iPhone of iPad, dan moet je niet op “done” klikken, maar alleen direct onder het tekstveld op ‘verzenden”. Anders verdwijnt je getypte tekst en verschijnt als commentaar alleen “mededeling”

    Rianne

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam