Creatieve berichten over naaien

Zomerkatoen-project – de eerste dag

Beste lezeressen en lezers,

Ik geloof dat wat er gisteren gebeurd is, nadat we het zomerkatoen-project op de blog geplaatst hebben en de nieuwsbrief gestuurd hebben, enige toelichting nodig heeft.

Natuurlijk waren we er van uitgegaan dat we voldoende deelnemers zouden krijgen om dit project uit te kunnen voeren, maar op zoveel enthousiaste reacties hadden we echt niet gerekend. Binnen een paar uur na de publicatie van de nieuwsbrief waren alle coupons al weg. Omdat we het heel erg jammer vonden om zoveel mensen teleur te stellen, die misschien niet de gelegenheid gehad hadden om de neiuwsbrief meteen te lezen, hebben we toen besloten om nog 10 extra deelnemers toe te laten, maar om 19.00 uur gisteravond waren ook die coupons allemaal al gereserveerd.

Natuurlijk zijn we daar heel blij mee, maar vinden het aan de andere kant jammer dat we toch zoveel mensen teleur moeten stellen, omdat ze niet meer mee kunnen doen. Het is echter niet mogelijk om nog meer deelnemers toe te laten, ik hoop dat u daar begrip voor heeft. We hebben uiteindelijk als sluitingstermijn het tijdstip genomen dat Femke op de blog geschreven heeft dat u zich niet meer aan kunt melden. Dus helaas moeten we iedereen die daarna gereageerd heeft teleur stellen. We hopen dat u de volgende keer wel mee kunt doen.

Als BERNINA team werden we gisteren wel helemaal enthousiast, omdat dit idee duidelijk iets is waarmee we u een plezier doen en u creatief kunnen uitdagen. Er hebben zich zelfs al een aantal lezers gemeld die ook graag een keer een bericht willen schrijven. En daarvan hebben we er in principe nooit genoeg. Alles bij elkaar superleuk én het motiveert ons, als BERNINA team, ook om met deze blog door te gaan en wellicht binnenkort weer een nieuw blog-project te starten. Daarover zijn we al druk in beraad, maar omdat Geertje even van een paar welverdiende vakantiedagen geniet, komen we daar later pas op terug.

Zorg in ieder geval dat u onze nieuwsbrief krijgt en als u twitter gebruikt, dat u ons volgt op twitter, want dan krijgt u al het nieuws als eerste, en kunt u zich ook als eerste aanmelden.

Ik wens iedereen die meedoet, heel veel plezier en succes met het project en ik ben heel erg benieuwd naar alle creaties. En voor iedereen die helaas niet mee kan doen: Laat u niet ontmoedigen om het de volgende keer weer te proberen of meld u in ieder geval aan als blogger, dan kunt u uw creaties en ervaringen ook met anderen delen.

Rianne

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Rianne BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Oeps, vergeet ik nog te vermelden dat we er aan werken om het probleem op te lossen dat er alleen “mededeling” verschijnt als u uw reactie plaatst met uw iPhone of iPad. Hopelijk is dit snel opgelost.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam