Creatieve berichten over naaien

18 juni: Quilt in Public Day

Zaterdag 18 juni zal de wereldwijde Quilt in Public Day (QUIP) plaatsvinden.

Ook in mijn woonplaats Deventer wordt iets heel leuks georganiseerd op deze dag. Quiltshop 100 rozen in de Walstraat nodigt namelijk alle quiltsters uit om die dag in het mooie straatje te komen quilten.

De Walstraat is een heel pittoresk, schilderachtig straatje in het oude Bergkwartier. Het jaarlijkse Dickens Festijn vindt hier ook altijd plaats. Een prachtige setting dus om met zo veel mogelijk mensen samen te quilten.De winkel zelf is ook een bezoekje meer dan waard. Er zijn zulke prachtige stofjes verkijgbaar, vaak romantisch met veel bloemen. Ook de kleurige stoffen van Kaffe Fassett zijn er altijd goed vertegenwoordigd. Ik word altijd heel hebberig als ik in die winkel ben 🙂

Wilt u ook meedoen aan de QUIP? U kunt zich aanmelden via www.quiltshop100rozen.nl Deelname is gratis. Voor terras, koffie, thee en dergelijke wordt gezorgd. De eerste vijftig aanmeldingen krijgen ook nog eens een quilt-kit kado. Het eindresultaat van deze kit is een quiltje van het huis Walstraat 107 (zie eerste plaatje). Leuk initiatief toch?

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam