Creatieve berichten over naaien

BERNINA skins en BSR

In de laatste BERNINA nieuwsbrief over de BERNINA skins en de nieuwe BERNINA 215 werd gemeld, dat er nog een berichtje op de blog zou komen over de groene skin die op de machine onderaan te zien was.

Een mede-blogster uit Duitsland maakt regelmatig projecten voor haar twee kleine kinderen. De meiden gingen met moeder op reis en er werd een plekje gezocht voor een flesje, kinderboekjes, knuffeldieren, etc. Want als deze dingen niet netjes zijn opgeborgen, vliegen ze bij de eerste bocht door de auto en kun je meteen weer stoppen…

Dus naaide Claudia, de moeder van de beide kleine dames, nog snel een auto-utensilo die aan de achterkant van de voorstoel kan worden bevestigd. Eerst is de buitenkant van de opbergtas aan de beurt, want dit model kan ook als schoudertas worden “omgebouwd”.

En omdat het voorjaar is, worden er als eerste met de BSR een paar bloemen op de buitenkant van de tas (die uit drie lagen bestaat) gequilt:

 

Het is mogelijk dat u (nog) geen fan bent van quilten uit de vrije hand, omdat – vaak door gebrek aan oefening – altijd weer foutjes in de vorm van een te lange of te onregelmatige steek gebeuren. En omdat niemand dat mooi vindt, moeten de steken weer moeizaam worden losgetornd. Dat ergert enorm. Maar probeer dan de BSR eens uit of laat dit accessoire door uw BERNINA dealer demonstreren. Claudia heeft ons bevestigd, dat zij, sinds zij met de BSR werkt, niet genoeg kan krijgen van het quilten uit de vrije hand!

In het volgende bericht laten wij u dan de tas zien….

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam