Creatieve berichten over naaien

Eerste Berninablog!

Hallo iedereen,
Hier is hij dan, mijn eerste Berninablog! Ik val maar gelijk met de deur in huis en laat jullie een van mijn projecten zien. Deze heb ik al een tijdje geleden gemaakt, maar hij laat precies mijn stijl zien en daarom vind ik hem wel erg geschikt voor een eerste berichtje!

Het is een kussenhoesje gemaakt met rode zakdoekenstof. Deze stof kun je per lapje kopen in de stoffenwinkel en vaak ook op de markt. Ik naaide er een hart op met een vrolijke lichtblauwe print en rode accenten. Rond het hart zigzagde ik rood-wit-geruit elastische roezelband, wat een heel leuk effect geeft. De achterkant is effen blauw: twee lapjes die elkaar deels overlappen zodat je een opening voor het kussen houdt. En als vulling gebruikte ik een simpel, goedkoop kussentje van IKEA.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam