Creatieve berichten over naaien

m’n lapjes liggen al klaar…

Nog 2 weken, dan komt Jenny Bowker naar Nederland. Als ik het goed begrepen heb, dan is ze inmiddels al in Europa aangeland. Wij zijn de laatste voorbereidingen aan het treffen voor de cursussen en Trunkshows in Nederland. Bijvoorbeeld het kopen van de stoffen. Want zónder stof begin je natuurlijk weinig.

Niet alleen ú heeft de mogelijkheid om één van de cursussen te volgen, maar we hebben ook een dag ingepland voor onze BERNINA dealers. We kunnen in ons Creative Center maximaal 20 deelnemers mét naaimachine tegelijkertijd kwijt, maar het aantal aanmeldingen van onze dealers was veel hoger, dus zullen een aantal dealers ook op andere dagen deelnemen. Net zoals de BERNINA medewerkers en een aantal van onze blogsters.

En ik dus ook! En ik heb er zo ontzettend veel zin in, eindelijk weer eens een hele dag achter de naaimachine zitten en met lapjes bezig zijn. Ik heb me opgegeven voor de cursus “Snip Snap Scrap” op de woensdag en dus moet ik daarvoor restjes van mijn quiltlapjes meebrengen. Nou, die heb ik genoeg, want ik denk altijd bij het kleinste stukje stof nog: “dat kan ik mischien ooit nog wel eens gebruiken…” om er vervolgens nooit meer iets mee te doen.

Maar nu ben ik blij dat ik ze bewaard heb, want toen ik ze op ging zoeken, kwam ik ook een stapel lapjes tegen die ik een aantal jaren geleden zelf geverfd heb, tijdens een cursus bij Ans Kastein. Dat zijn van die lapjes geworden waarvan ik dan steeds denk: daar ga ik ooit iets moois van maken – maar bij ieder project bedenk ik dan dat ze te mooi zijn voor dat project en ik ze beter nog even kan bewaren. Herkent u dat?

Maar nu ga ik ze echt gebruiken en ze liggen al klaar in de kast op mijn kantoor. En zit ik te popelen om er de schaar (of het rolmes) in te zetten en er nu eindelijk eens iets moois van te maken.

Ik hoop wel dat ik het ook op die woensdag af krijg, want anders loop ik het risico dat het bij mijn andere UFO’s terecht komt. Dus ik ga heel erg mijn best doen en ga dan na afloop ongetwijfeld trots het resultaat aan u laten zien.

Ik hoop u over 2 weken ook te kunnen begroeten voor een cursus met Jenny Bowker in het Creative Center. Dan kan ik in ieder geval alvast van uw project een foto maken.

wordt vervolgd…

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Patricia BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hallo Rens,

  Het is niet zo moeilijk om een 830 motief te openen in het Cutwork programma.
  Morgen en dinsdag ben ik op kantoor, als je dan belt kunnen we het samen even doornemen. Mailen kan natuurlijk ook altijd. Ik hoor nog van je!

 • Rianne BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Beste Rens, natuurlijk mag je me wat vragen, maar ik weet helaas het antwoord niet.

  Het handigst is om tijdens kantooruren naar BERNINA te bellen: 076-5815154. En dan vragen naar Patricia of José. Of een e-mail te sturen naar [email protected] . Ik stuur je vraag ook wel even naar hen, dan weten ze dat je contact op gaat nemen. Succes in ieder geval.

  Rianne

 • R de Troije BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Hallo Rianne, mag ik je wat vragen. Ik ben in bezit van het cutprogramma van Trudy hadden we een workshop en schreven we van de 830 een patroon door naar het cutprogramma ik ben al dagen aan het proberen kun je me zeggen hoe dat moet. Weet5 het echt niet meer.
  Als je het weet zou ik er heel blij mee zijn.
  Groeten Rens de Troije

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam