Creatieve berichten over borduren

Een tussendoortje

 

Mijn laatste project is af en een nieuw werkstuk moet eerst in mijn hoofd groeien. De 830 staat stil, maar niet voor lang. Ik heb namelijk de “Reference” files in de map My designs – embroidery files van de V6 software (her)ontdekt. Hierin zijn alle siersteken, knoopsgaten, hoeken, alphabetten en wat er allemaal nog meer in de software zit, bij elkaar in borduur bestanden gezet compleet met naam en/of nummer.

Ik ben begonnen bij de step files en heb ze in de jumbo hoop bij elkaar gezet en in een kleur geborduurd voor de snelheid. Het is verbazingwekkend dat er zoveel verschillende effecten te krijgen zijn met de vulsteek.

 

alle voorbeelden geven verrassende steken, die er uitgeborduurd mooier uitzien dan ik verwacht.

Het duurt niet lang of mijn machine borduurt weer. Ik ben heel tevreden.

Omdat ik de files bij elkaar in de Jumbohoop gezet heb, past het resultaat niet in een A4 ordner. Ik heb daarom bij de Action een tekenmap gekocht waarin mijn uitgeborduurde steken prima passen. Vanzelfsprekend heb ik er een hoesje omgemaakt.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam