Creatieve berichten over naaien

Jenny is er…

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. De eerste cursus door Jenny Bowker in ons Creative Center was een feit. Onze BERNINA dealers hadden de eer om de eersten te zijn, tenminste een deel van onze dealers, want we hadden meer aanmeldingen dan plaatsen. Dus het was best wel druk, maar ontzettend gezellig. De manier van lesgeven van Jenny heeft daar zeker aan bijgedragen.

Ze begon de cursus met een kleine trunkshow om zichzelf en haar werk te introduceren. Stiekem ben ik even blijven zitten om te luisteren. Ik had het al een keer gehoord, maar het blijft geweldig om naar te luisteren. Haar quilts komen echt tot leven door het verhaal dat er bij hoort. En met haar quilts vertelt ze vaak het leven van de mensen die ze tegen komt. Soms moet je daar om lachen, maar soms is het ook diep ontroerend.

Ik kan eigenlijk geen keuze maken welke quilt ik het mooiste vind, ik vind ze allemaal prachtig. Wilt u meer werk van Jenny zien, dan kunt u eens een kijkje nemen op Jenny’s website. En uiteraard kunt u ook deze week nog naar het Creative Centrum komen voor een cursus of één van de trunkshows. Op zich is de aanmeldperiode wel gesloten, maar als u toch nog wilt komen, dan bent u uiteraard van harte welkom. Neem dan wel even telefonisch contact met ons op.

Onze dealers vonden het in ieder geval zeer de moeite waard, waren de hele dag ijverig aan het werk op de aurora 440QE naaimachines, en aan het einde van de dag ging iedereen naar huis met een blok dat met de speciale “free motion quilting with a starter scrap” methode van Jenny gequilt was.

En Jenny zou Jenny niet zijn als ze iedereen nog een extraatje meegaf, een korte uitleg over haar speciale techniek om een foto om te zetten in een quilt.

Jammer dat zo’n dag zo kort is, Jenny zou nog wel uren kunnen vertellen, en ik zou nog wel uren kunnen luisteren en kijken. Gelukkig is Jenny er nog de hele week en hebben we in ieder geval een paar mooie quilts van haar bij ons aan de muur hangen tot het einde van de week.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ida

    Het was zo leuk! Ik vond het fantastisch om erbij te zijn. Bedankt Bernina om ons deze kans te geven en natuurlijk ook BEDANKT Jenny.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam