Creatieve berichten over naaien

Verlof is begonnen!

Verlof is begonnen!

De laatste week werken was een bijzondere gewaarwording aangezien ik altijd veel werk en niet echt van ophouden weet, maar ik was er wel aan toe.

Het is iets langer geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven excuses! Er zijn bij de new-mama-cursus nog wat leuke projecten afgerond op de valreep. Zie hier het resultaat:

Zelf heb ik ook van de stofjes gekocht bij Rhinetex een jasje voor mijn aanstaande dochter gemaakt op de B330, ik ben er erg blij mee.

De laatste les was ook erg gezellig en ik ben best verwend door een aantal cursisten met leuke cadeautjes en lekkernijen, de mooiste is deze (sorry voor de naaimachine op de achtergrond!!! Deze is van één van de cursisten)  :

In mijn familie ben ik niet de enige die dit jaar een kindje krijgt maar er zijn er vier (!) waarvan één nichtje zes weken geleden is bevallen van ook een meisje en waarvoor ik een kraampakketje had gemaakt op de B330.

Nog een grappige en vleiende bijkomstigheid maar geslecht getimed is dat ik van twee kanten was benaderd om deel te nemen aan de nieuwe serie van Project Catwalk, maarja opnames tot half augustus en ik ben 12 augustus uitgerekend…… misschien volgende keer!

Komende week nog wat projecten afronden voor familie en vrienden zoals een aantal voetenzakken voor in de Maxi-Cosi’s want die zijn nu allemaal weg!! Mijn vriend is erg blij met de nieuwe ruimte in huis J Ik probeer snel weer wat nieuws te posten met foto’s. Ohja de zelfgemaakte geboortekaartjes zijn af en wanneer ze is geboren zal ik ‘m gelijk delen met jullie.

Hopen op beter weer en tot snel!

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Femke BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

  Marieke,

  Namens het hele BERNINA team wens ik je veel plezier met je verlof. Geniet ervan.
  En natuurlijk alvast veel geluk en gezondheid gewenst voor je gezinnetje straks.
  Hopelijk kun je ons snel weer verblijden met een nieuwe blog.

  Groetjes Femke

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam