Creatieve berichten over naaien

Zomerproject # 2 – patchwork-tas

Van Christel Sins hebben we een prachtig ontwerp van een patchwork-tas ontvangen met hierbij bovendien een hele duidelijke werkbeschrijving en mooi detailfoto’s. Ik neem aan, dat onze lezeressen en lezers hier erg dankbaar om zijn en het zal zeker stimuleren om dit project na te maken.

Download de werkbeschrijving:

werkbeschrijving van Christel’s zomerproject

Christel heeft gebruik gemaakt van de coupon in de oorspronkelijke kleur, maar ook nog stukjes geverfd. Gecombineerd met een andere stof, opgestikte wol en crazy patchwork is de tas een echter blikvanger geworden. Zoals Christel het zelf al zegt: “met zo’n tas heb je een streepje voor als je een blokje om gaat!” Daar zijn we het helemaal mee eens!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam