Creatieve berichten over naaien

Zomerproject # 8 – strandtas met bloemen en butterflies

 

Dit zomerproject werd ingestuurd door Linette met het volgende commentaar:

“Ik had een zomerkleed in gedachten, maar toen ik de stof thuis kreeg bleek het roze te zijn. Dacht dit kan ik mijn mannen niet aan doen een roze kleed, dus snel mijn gedachten omgeschakeld en nu is het een strandtas geworden. De tas heeft een gladde binnenkant en aan de buitenkant zitten er plooien in de bovenkant naar recht en de onderkant naar links voor een ruimer effect deze zitten vast op een ovale bodem. Er zit een stevige tussenvoering in voor de stevigheid. Helaas had ik geen stof meer voor de handvaten en heb dit opgelost met een paar gekochte. Van de laatste restjes heb ik de bloemen en de vlinders gemaakt.”

 

“Ik heb er met heel veel plezier aangewerkt en ben heel benieuwd naar de andere projecten.”

Beste Linette, heel hartelijk bedankt voor dit mooie project. De tas is door de kleur en de versieringen een echte blikvanger en perfect voor een dag naar het strand! De gekochte handvaten geven de tas nog een extra speciaal tintje.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam