Creatieve berichten over naaien

Dat waren de zomerprojecten!

Helaas, helaas het is voorbij. De spanning om om de paar dagen weer een ander zomerproject te bewonderen is over. We hebben u in totaal 26 projecten kunnen laten zien en ik moet echt zeggen, ze waren het bekijken waard! Van kinderkleding tot woonaccessoires, van zomerkleding tot mode-accessoires, het zat er allemaal bij.

Heel hartelijk dank aan alle deelneemsters die tijd en energie in dit project hebben gestoken – jullie hebben de inhoud van de BERNINA blog in de zomermaanden lekker gevuld. Natuurlijk ook nog een keer hartelijk dank aan Gerda Groenevelt, die de coupons heeft voorbereid en opgestuurd.

Zo en nu gaan we nadenken of we hier een vervolgproject voor hebben, ik kan me namelijk voorstellen dat er aantal onder u zijn die de afgelopen keer graag zouden hebben meegedaan. Laat uw reacties a.u.b. onderstaand achter of u interesse heeft om aan een dergelijk project mee te doen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam