Creatieve berichten over naaien

Zomerproject # 21 – sportief door de zomer

Nicolette Faassen heeft een sportieve draai aan de gratis coupon van het zomerproject gegeven.

Nicolette schreef ons het volgende:

“Dag iedereen, Enthousiast heb ik me aangemeld voor het BERNINA zomerproject! Ik had er helemaal zin in! En toen de stof binnenkwam, brak opeens het zweet me uit! Wat moest ik hier nu van maken? En dat had niet zo zeer met de stof te maken, als wel met mijn (te) geringe naai-ervaring. Maar toen kwam mijn dochter thuis en zei: ”Mama, waarom maak je voor mij geen hockeytas?” En toen was het idee geboren om een hockeytas te maken…… Het patroon is niet helemaal van mijzelf, maar ik heb er wel een eigen draai aan gegeven. Ik moet zeggen: het resultaat vind ik best toonbaar geworden! Het hockeyseizoen is inmiddels afgelopen, dus ik kan geen foto laten zien van de tas “in actie”, maar hopelijk kunnen  jullie aan de hand van deze foto’s ongeveer zien hoe het bedoeld is. Bedankt dat ik kon deelnemen aan dit zomerproject! Ik verlang naar meer!”

Dat vinden wij ook Nicolette en wie weet, komt er nog een vervolgverhaal op het zomerproject…

Hartelijk dank voor je deelname en het inzenden van dit sportieve project!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam