Creatieve berichten over naaien

Hehe!

Hehe!

Ze is er ! Dit keer geen naaiblog (sorry!) maar een geboorteblogje voor de aankondiging van mijn dochter Nova Lotte roepnaam Nova.

Allereerst alle mensen en blogsters van Bernina superbedankt voor de lieve kaart met cadeautjes!!!!!! Erg attent :-)))

Vijf dagen na de uitgerekende datum op 17 augustus is ze geboren om 06:46 in het AMC te Amsterdam. De bevalling was een zware bevalling…. Ik wilde graag thuis bevallen maar na 26 uur moesten we toch naar het ziekenhuis toe en daar zijn we heel goed geholpen, en 12 uur later was ze er! Ik zal jullie de details besparen maar ik dacht even: ‘1 kind is wel genoeg, maar inmiddels denk ik daar heel anders over!’.

Op dit moment geniet ik nog even in mijn verlof van kleine Nova en staat het werk even stil…. maar mijn creatieve inborst heb ik nog wel uitgeleefd op het geboortekaartje:

En mijn schoonmoeder heeft zich ook uitgeleefd met een prachtig gebreid dekentje:

Langzaamaan zal ik wel weer beginnen met wat kleine dingetjes voor mijn bedrijf om eind oktober weer te starten met de nieuwe cursusreeks. Ik zal jullie proberen zoveel mogelijk op de hoogte te houden van mijn bezigheden voor mijn bedrijf en waarschijnlijk Nova 🙂

Hier nog een paar foto’s van dochterlief!

Tot snel!

Marieke,

Commentaren op dit bericht

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam