Creatieve berichten over quilten

Na de tentoonstelling.

 

Van 9 t/m 14 september was de algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde in de Pieterskerk in Leiden. Zes dagen lang waren daar bijna 240 quilts te bewonderen, van traditioneel tot art-quilt. Voor alle bezoekers dus wat te zien.
Maar voordat het zover was en ook na afloop van de tentoonstelling wordt er door erg vrijwilligers heel veel werk verzet.

Van een klein onderdeel wat foto’s. U kunt zich denk ik niet voorstellen wat voor enorme stapels met quilts dat zijn. Voordat de quilts in de vrachtauto gaan, is eerst gecontroleerd of ze er allemaal wel zijn. Dan wordt er ingeladen en wordt er in het kantoor in Nijkerk weer uitgeladen.
Daar wordt alles per regio / route gesorteerd. Elke route is een personenauto vol met quilts. Nog voller dan U op de foto ziet, want ook de achterbank ligt tot aan het dak van de auto vol. In een estafette systeem worden de quilts verder gebracht en daarna kunnen de deelnemers aan deze tentoonstelling bij “hun inleveradres” hun quilt weer ophalen.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam