Creatieve berichten over naaien

Only overlock

Geinspireerd door de accesoires van de maand augustus had ik mijn overlockmachine nog op tafel staan. Eenmaal begonnen, was ik niet meer te stoppen!

Ik gebruikte de ‘methode’ van blogster Mamasha om t-shirts te maken, alleen met de overlock en dus zonder de gewone naaimachine.

Het patroon kwam uit Ottobre en de stofjes van hier.                                                                 

Ook maakte ik nog een zacht en rekbaar speelbroekje, ook weer helemaal met de overlockmachine. (en natuurlijk wil mijn zoon niet stil zitten als zijn mama foto’s probeert te maken, klimmen is veel leuker! 🙂

En als laatste….een verrassing voor mijn zwager! Hij was vorige week jarig en ik wilde een speciaal kado voor hem maken. Hij helpt ons namelijk heel veel met de webwinkel, hij timmerde bijvoorbeeld een hele mooie kniptafel voor mijn zus, brengt vaak even een pakketje voor ons naar het postkantoor en komt opdraven met z’n grote bus op het Stoffenspektakel. Dit is het resulaat:

 

Hoewel ik het t-shirt helemaal op de gok had genaaid, en t dus niet perfect was geworden, wat mijn zwager er toch heel blij mee. En ik dus ook!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam