Creatieve berichten over naaien

Open Dag in het BERNINA Creative Center

Het was druk, het was leuk, het was gezellig en het was vermoeiend. Maar we hebben er met het BERNINA team ontzettend van genoten. Zoveel creatieve mensen op één dag over de vloer, is ook voor ons ontzettend leuk.

Om 9.00 uur stonden de eerste bezoekers al voor de deur. En vanaf die tijd was het hele Creative Center steeds goed gevuld. Gelukkig kwam niet iedereen tegelijk, want dan had niet iedereen er in gepast.

Tijdens 2 korte workshops kon iedereen een klein projectje maken. Met de nieuwe naaimachines van de 5-serie en met de BERNINA overlocks. En indien nodig was er hulp van Danielle, Astrid, Sandra en José. En soms ook van Jacques, als er ergens technisch inzicht nodig was.

Er waren verschillende demonstraties van de borduurmachines door Patricia en BERNINA Cutwork door Liesbeth en uiteraard konden de bezoekers informatie krijgen over de BERNINA en bernette producten en de activiteiten in het najaar, van Henk of van mij. En tijdens de koffie of thee kon men genieten van de nieuwe imagevideo van BERNINA en de videoclips van de nieuwe 5-serie machines.

En voor de echte BERNINA fans waren er natuurlijk ook de bekende BERNINA gadgets, die gretig aftrek vonden. Marieke had er er de hele dag druk mee, en tussendoor kreeg iedereen van haar ook nog een goodiebag bij het weggaan.

We hopen dat we u hebben geinspireerd, maar u heeft óns zeker geinspireerd. Om nog meer cursussen en activiteiten te organiseren bijvoorbeeld. We hebben veel feed-back gekregen, positieve, maar soms ook negatieve. En daar zijn we heel erg blij mee, want alleen dan weten we dat wat we doen goed is of juist niet. En kunnen we er met ons hele team aan werken om onze service aan u steeds weer te verbeteren.

We horen graag van u welke activiteiten u graag zou zien in het BERNINA Creative Center, of bij uw dealer in de winkel.

We ontmoeten u graag weer tijdens één van de komende beurzen, demodagen, stoffenspektakels of andere activiteiten, of anders misschien volgend jaar weer tijdens de volgende Open Dag.

Tot binnenkort!

Creatieve groet van het BERNINA team.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam