Creatieve berichten over borduren

CutWork projecten

In november is de CutWork Tool, het BERNINA accessoire van de maand. Dit is voor mij een mooie gelegenheid om een aantal kleine projecten met de CutWork tool te beschrijven voor de blog. Er is bij alle projecten een te downloaden patroon in. Draw formaat zodat u zelf ook nog kunt wijzigen in het patroon. Hier een voorproefje van de werkstukken.Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Geertje BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Hallo Liesbeth, alvast ontzettend bedankt voor het uitwerken van de projecten voor het Accessoire van de Maand. Het is werkelijk onvoorstelbaar wat je allemaal met CutWork kunt doen. Onze lezeressen zullen verbluft zijn!

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam