Creatieve berichten over naaien

En we zijn weer begonnen!

En we zijn weer begonnen!

Zo na vier maanden vrij geweest te zijn is het werk weer begonnen! De meeste vrouwen beginnen geloof ik rustig aan maar ik ben er weer vol ingestort. Vijf avonden basis- en Mad-men-cursussen, drie kindernaailesgroepjes en twee ochtenden de New-mama-cursus……… dus niks rustig aan opbouwen hier 🙂

Voordeel is wel dat ik nu zo’n zeven weken moet knallen maar dat ik daarna ook weer even vrij ben om op te laden. De laatste week voor mijn verlof zijn we nog even met z’n 3en er tussenuit geweest naar Parijs de stad van de liefde en de mode. Erg leuk maar ook wel even pittig met een kleintje erbij.

Nog even geen fratsen uitgehaald op de B 330 maar dat komt snel weer want ik heb veel leuke ideeën en plannen voor komende tijd. Dus helaas alleen een update-blog maar ik verwacht snel mooie foto’s van het werk van mijn cursisten en mijn eigen plannen.

Ik ben weer helemaal terug 😉

Marieke,

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam