Creatieve berichten over naaien

Grozels naaien met BERNINA

Van 3 – 6 november vond in de Jaarbeurs Utrecht de Jonge Gezinnenbeurs plaats. Op de stand van Groter Groeien vond een creatieve workshop “Grozels maken” plaats, een project van Groter Groeien, Made by Suuz en BERNINA.

Een grozel is een knuffelbeest dat uit oude kinderkleding wordt gemaakt. De workshop was een groot succes. Iedere dag zat de Grozel-workshop vol en de bezoekers die langs liepen zeiden vaak “wat een leuke workshop”.

We hopen dus dat iedereen genoten heeft!

Heeft u ook zelf al eens een leuk knuffelbeest gemaakt? Laat het ons zien en upload een foto van uw project op onze blog! Onder “Afbeeldingen en projecten van onze lezers” kunt u zich registreren en een project uploaden. Eventueel een kleine beschrijving erbij en u maakt vele lezers blij!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam