Creatieve berichten over naaien

Samantha wint een bernette naaimachine…

Tijdens de Handwerkbeurs in Rotterdam, afgelopen week, was ook de prijsuitreiking van de wedstrijd van Stitch@Home. Dit keer was het een wedstrijd voor de jeugd met als thema: Maak een textielschilderij”. Deelnemers konden meedoen in 2 leeftijdscategorieën, 10 jaar en jonger, of 10 jaar en ouder.

De redactie van Stitch@Home heeft hele leuke, bijzondere en creatieve schilderijen ontvangen, deze werden allemaal tentoongesteld op hun stand. Helaas kan niet iedereen de eerste prijs winnen.

Zoals ieder jaar was BERNINA ook weer een van de sponsors. In de categorie 10 jaar en ouder was de eerste prijs een bernette Young Fashion naaimachine. We kunnen ons goed voorstellen dat de winnares Samantha Peeters er heel blij mee was.

Volgens haar moeder is het maar goed dat ze ook nog huiswerk heeft voor school, anders was ze niet achter de naaimachine vandaan te slaan. Ze heeft in ieder geval grootse plannen. We zijn benieuwd, want als haar prachtige schilderij nog maar pas het begin is van haar creatieve carrière, dan kunnen we inderdaad nog heel wat van haar verwachten. Gelukkig stuurde haar moeder ook nog een foto mee van het schilderij.

Wilt u zelf ook kans maken op een mooie BERNINA prijs, meld u dan aan voor de wedstrijd op de volgende Handwerkbeurs, in Zwolle. Op de website van Stitch@Home kunt u alle informatie hierover vinden. En natuurlijk ook in het blad zelf.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam