Creatieve berichten over naaien

Adventproject nr. 18

Christa Kok heeft een kerst-outfit voor haar hondjes gemaakt en schrijft:

“Hier zijn mijn fotos van wat ik gemaakt hebt met de stof. Toen ik de stof zag dacht ik gelijk dat is helemaal te gek om jasjes voor mijn hondjes te maken. En dat heb ik ook gedaan alles is volgens eigen ontwerp gemaakt ik had hieran ook geen patroon. Ik heb de jasjes gemaakt en gevoerd en afgezet met witte borg, en een paar kerstmutsjes erbij en ze zijn helemaal in kerststemming. Ik zelf vind het super gelukt en de hondjes vinden het ook stoer om ze aan te hebben als ik de jasjes pak dan komen ze meteen aan rennen zo leuk vinden ze het. ( Normaal dragen ze echt geen kleding.)”

De hondjes zien er snoezig uit Christa, en ik denk dat ze heel wat bekijks hebben als je ze meeneemt voor een wandeling in de adventstijd. Hartelijk dank voor het meedoen en het BERNINA team wenst je gezellige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam