Creatieve berichten over naaien

Adventproject nr. 21

Van Miranda Loos ontvingen we de volgende e-mail:

“Toen ik dit op jullie blog las, wist ik meteen, nu moet ik mijn plannen die er al een jaar of 2 liggen maar eens gaan uitvoeren. Een adventkalender maken. Met achter elk vakje een ander borduurplaatje, quiltje, applicatie of iets wat maar met de naaimachine gemaakt kan worden. Vanalles bij elkaar gezocht, en toen aan de slag. Maar helaas kost dat altijd meer tijd dan je denkt (dus kregen we van Miranda foto’s in twee etappen). Achter 4 deurtjes zit een adventskrans met eerst 1 brandende kaars, dan 2 en zo verder tot ze op 22 december allemaal branden. in verband met mijn 2 kleine kinderen natuurlijk ook aan de sint en zijn pieten gedacht, dus die staan centraal achter de deurtjes 2 tot en met 5. En dan komt het kerstgevoel, met bomen, kransjes, kerstballen, sterren, engelen en ook de sneeuw, want de wens tot een witte kerst blijft.”

Het eindresultaat:

Ten slotte schrijft Miranda: “Ik wil jullie via deze weg bedanken voor de mogelijkheid om mee te doen, voor deze geweldige stof en de leuke ideeën die op de blog worden gepresenteerd.”

Wij danken jou voor het meedoen Miranda, het BERNINA team was het met mij eens – zo’n uitvoerig project kost veel tijd. We vinden het leuk dat je ons het eindresultaat ook nog hebt gestuurd en wensen je hele gezellige Kerstdagen en een gelukkig en creatief Nieuwjaar.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam