Creatieve berichten over naaien

Adventproject nr. 26

Joke Nowee schreef ons enkele weken geleden, dat ze van plan was een feestelijk outfit (topje met rok) te maken, maar door omstandigheden heeft ze dit project niet kunnen realiseren. Niettemin heeft Joke ons nog het begin van een volgend project laten zien, dat ze met de rode velours is begonnen:

Joke schrijft: “Bij deze een foto van mijn project, het wordt heel mooi, van de mooie rode velours lap heb ik schuine wijbertjes gesneden.Vervolgens heb ik al die lapjes, met lijmspray op een tricot-plakbare lap geplakt. Daarna alles weer aan elkaar genaaid om er vervolgens weer een lap van te maken. Doordat de lapjes om en om liggen krijg je, door de vleug, een mooie kleurschakering. Het wordt een troostdeken voor mijn dochter, zij vindt hem erg mooi worden. Hij is nog niet af, er moet nog een tussenlaag en voering van molton aangezet worden.”

Beste Joke, wij vinden het een heel bijzonder project. Hartelijk dank, dat je alsnog tijd gevonden hebt, om aan dit project te beginnen en dit met ons te delen. Het BERNINA team wenst jullie heel veel sterkte en we hopen, dat het Nieuwe Jaar jullie wensen in vervulling laat gaan.

Notitie van het BERNINA team:

Dit was het laatste adventproject van 2011. We hopen dat u van de verschillende projecten heeft genoten en nieuwe inspiratie heeft kunnen opdoen. Wij vonden het wederom ontzettend leuk om dit blogproject te organiseren en danken iedereen die heeft meegedaan heel hartelijk. Wij wensen allen nogmaals een voorspoedig en creatief 2012!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam