Creatieve berichten over naaien

Adventproject nr. 8

Angelique Neels stuurde ons een origineel keuken-adventset:

En schrijft ons: “Aangezien ik het heel leuk vind om van alles te bakken en te borduren heb ik gekozen om van de rode lap stof  een keukenset te maken met bijpassende borduurseltjes. D.w.z. een schort, pannenlap en ovenwant.  De pannenlap en ovenwant zijn bestaande exemplaren, die ik uit elkaar gehaald heb, bekleed heb met de rode stof en van een borduurseltje heb voorzien. Daarna heb ik ze weer in elkaar gezet. De patroontjes komen van Emblibrary. Ik vond ze heel toepasselijk gezien het feit ik graag in de keuken sta om te bakken.

De schort is wel helemaal nieuw. Hiervoor heb ik een bestaande schort als patroon gebruikt. Ik heb de schort van dubbele lagen stof gemaakt. De achterkant heb ik bekleed met rode organza met een leuk kerstprintje. Op deze manier heb ik de keus om een leuke of een wat chiquere schort te dragen tijdens  de feestdagen.

Van de stof die ik nog over heb ga ik nog een aantal cadeau/flessenzakjes maken voor onder de kerstboom, zoals er al een op de laatste foto te zien is.”

Voor alle keukenprinsessen onder ons een heel origineel idee! Bedankt Angelique en we wensen je nog een gezellige creatieve – zowel in de keuken als achter de naaimachine – adventstijd!

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam