Creatieve berichten over naaien

Creativiteits- en werkuitbarstingen!

Na een aantal maanden eruit te zijn geweest is het nu alsof ik nooit ben weggeweest, die kraamtijd is echt voorbij…….

Maar ik treur niet te lang want er zijn leuk ontwikkelingen voor mijn bedrijf!

Eerste grote nieuws:

Ik heb een bedrijfsruimte! Echt een fantastisch grote ruimte waar alle cursisten lekker de ruimte hebben om te werken en ik zelfs een tafeltje over heb waar ik eigen projecten op kan laten liggen.

Op de foto is de sfeer nog erg jaren 70 omdat het een oud hotel is dat nog helemaal in die stijl is, maar ik ben druk bezig het te “ver-ieken”. De lessen zijn er begonnen in de vierde week van de lesreeks dus precies op de helft. Wat een leuk extra is, is dat de kindermodeshow in de lobby van het hotel gegeven kan worden gegeven waardoor het lekker professioneel overkomt voor iedereen. Daarbij is het extra spannend voor de kinderen. En alles komt precies op het juiste moment want tijdens mijn verlof heb ik heel veel kinderaanmeldingen gekregen waardoor ik nu drie groepen heb van zes kinderen! De eerste show in de lobby werd een feit op zondag 11 december.

Alsof naar een andere ruimte verhuizen nog niet spannend genoeg was, was ik ook de Groupon-deal van donderdag 1 december. Voor degenen die niet weten wat Groupon is: Met Groupon kun je goedkoop dingen kopen of uitproberen. Er zijn veelal restaurant-vouchers te kopen maar soms ook cursussen en zo was ik de Groupon-deal van donderdag 1 december. Superspannend en doodeng omdat ik mijn maximum te hoog had gezet in mijn enthousiasme……. pfff gelukkig zijn ze niet allemaal verkocht! Ik was wel de bestlopende en leukste deal van de dag volgens henzelf.

Nu krijg ik dus bijna dagelijks mailtjes van mensen die zich willen inschrijven voor de groupon-intro-cursus want dat is het. Het is één avond van 3,5 uur waarin je een aantal naaitechnieken in rokje op halve schaal leert. De eerste mensen zijn al geweest en er zijn inmiddels al 5 mensen die blijven voor een vervolgcursus!

Nu de creatieve-uitbarsting!

Door de verhuizing hebben we weer een slaapkamer erbij! Superfijn want dan kan Nova straks op haar eigen kamertje slapen (als ik zonder haar kan slapen…….). Maar ja, we hebben nu dus een supergrote slaapkamer met heel veel mogelijkheden. Vooralsnog heb ik de muren netjes gewit in beide kamers en voor Nova een sprei gemaakt op de BERNINA 330 voor op haar bedje.

De B330 stond tijdens mijn verlof even stil maar maakt nu weer overuren om al mijn grillen weer aan te kunnen! Ook omdat Nova niet meer wil liggen in het wiegdeel van de kinderwagen en dus al in het buggydeel zit, moest er natuurlijk een voetenzak gemaakt worden op de B330 in dezelfde sfeer als de sprei met de grote knopen die altijd favoriet zijn bij mij.

Er zijn veel dingen in de maak maar die komen volgende keer aan bod.

Hele fijne feestdagen!!!!

Marieke

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam